GlassAkademin.se – Recept, Ställen & Maskiner

Okategoriserade

Dags för Ice Cream Expo 2016 – 16e till 18e februari i Yorkshire, UK

Dags för Ice Cream Expo 2016
Från 16 till den 18 februari i Yorkshire TC, Harrogate i Great Britain.

Under tre dagar samlas allt det bästa och intressantaste i vad det gäller Europeisk glasskultur på ett och samma ställe, nämligen Ice Cream Expo. Det är alltså smått fantastiska tillfällen att mingla och träffa leverantörer, återförsäljare, cateringfirmor och inte minst tillverkare av glass. Under de följande dagarna provas gelato, avsmakas sorbeter, förevisas kvaliteteter i olika glassmaskinerier och förevisas innovationer inom allt för glasstillverkning och avnjutning av frusna delikatesser – ja, allt som tänkas kan inom glass.

Ett sådant här event är inte bara unikt i sig utan har såklart med tiden även blivit enormt uppmärksammat bland både producenter och glassäskande konsumenter och i år väntas the Ice Cream Expo dra en massiv publik och ett otal aktörer. Såklart fylls de tre dagarna också till utmärkta tillfällen att visa upp sitt företag, vidareutveckla varumärken och spegla av sin image på samma gång som man skapar ny kontakter och optimerar affärsmöjligheterna och lanserar både nya och förstärker redan etablerade produkters plats på marknaden.

Om du letar efter nya produkter, leverantörer, inspiration eller ett nytt företagsprojekt? Gå inte miste om denna chans att delta i Englands största renodlade mässa för glassindustrin. Ta dig Dit! Det här får du inte missa.

Öppettider
Tisdag 16 februari

10:00 till 05:00 (sista posten 04:30)
Onsdag 17 februari

10:00 till 05:00 (sista posten 04:30)
Torsdag 18 februari

10:00 till 03:00 (sista posten 02:30)

mera information på
http://www.ice-cream.org/content/ice-cream-expo

Rekommenderas