GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

AUSTRALIEN

Gelatissimo

 

Hos berömda Gelatissimo i Australien gör man förträffligt god gelato, glass och sorbet. Egentligen är det fundamentala i att kunna ge och dela glädje vänner, familjen och människor emellan som gjort det Gelatissimo är idag. 

Det är ett tag sedan de öppnade den första gelaterian redan 2002 i Sydney och sedan dess har de bara blivit större, fler och än mer omtalade.

Naturligtvis serverar flertalet Gelatissimogelateriorna ungefär samma utbud av urgoda våfflor, espresso, delikata bakverk och såklart även det som dem mest berömda – frusna godsaker i form av gelato, sorbet och glass. Efter premiären 2002 har de poppat upp runt om i stort sett hela Australien och senare även i Kina, Filippinerna, Singapore, Saudiarabien, Kuwait också i Bangladesh. 

Som de starka drivkrafter och gourmet-entreprenörer de är så letar de alltid efter andra lika passionerade franchisetagare som ju alla verkar vara i den ständigt växande Gelatissimo-familjen. Kanske är det just du som snart slår upp portarna till Sveriges första Gelatissimo? Tills dess får man alltså ge sig ut i världen för att njuta deras prisbelönta glasser.

Här hittar du Gelatissimo i Australien:

Darling Quarter
Shop 2, 1-25 Harbour Street
Sydney NSW 2000
Australia

Circular Quay Esplanade, Alfred St
Circular Quay NSW 2000
Australia

The Rocks
73 George Street
Sydney NSW 2000
Australia

Central Park
1 Central Park Avenue, Central Park Mall
RB05A, Lower Ground, The Dining District
Chippendale NSW 2008
Australia

Kirribilli
1/19 Broughton Street
Kirribilli NSW 2061
Australia

Kontakt och Info

Gelatissimo Facebook

Gelatissimo Instagram

Gelatissimo Twitter

Gelatissimo i Bangladesh

Mail + tele

(02) 8845 0100

info@gelatissimo.com.au

Rekommenderas