GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, GÖTEBORG, V-SVERIGE

Gettergod Gelato

 

Gettergod erbjuder Hantverksmässigt producerad Super Premium glass gjord på getmjölk med i huvudsak lokala råvaror och  smaker hämtade från kryddriket och den svenska floran. Trots sin låga fetthalt är det en exklusiv glass som är ”gräddigt” krämig och sagolikt god. Med den hälsosamma getmjölkens egenskaper är den dessutom ett ypperligt alternativ för många laktosöverkänsliga och komjölksallergiker. Gettergoda Mejeriprodukter har sin hemvist i bottenvåningen hos Restaurang Kapellet i västra Göteborg i det vackra Nya Varvet. Företaget startades 2013 av Marie Sedin som med sin bakgrund som konditor utvecklade det recept som utgör grund för Gettergod Gelato, Gettergod Gelato är helt enkelt ett hälsosammare och lyxigare sätt att njuta!

Under vinterhalvåret är det egna cafét stäng men du finner Gettergod på flera olika ställen på västkusten. Men hos Gettergod händer det alltid saker… Just nu finns sex olika glass-smaker (500 ml bägare) – Naturell, Choklad, Lakrits, Rabarber-Jordgubb, Hallon-Mynta och Vaniljlatte från Gettergoda i flera butiker

Du hittar Gettergods produkter hos bland annat Green Market Matmarknad i Västra Hamnen i Malmö, Ostbutiken.se i Mölndal, Gudagott på Mariaplan, ICA Kvantum i Hovås och bara ca 50 m från vår lilla glassfabrik – ICA Nära Nya Varvet. Närmast kommer du att hitta Gettergod glass på Höstmarknaden hos DalsSpira den 5 oktober.

Dessutom kommer de på Gettergod att delta i rikstävlingen Matverk 2014 med en unik glassmak framtagen för just Matverk 2014  Tidigt i höst, närmare bestämt den 19 oktober kommer Gettergod att delta i mässmontern hos Företagarna i Nordstan i Göteborgs centrum. Är du där så får du passa på att smaka och höra om dem när de berättar om sin berömda glass.

Gettergod
Örlogsvägen 2,
Västra Frölunda
strax väster om Göteborggettergod4 gettergod3

blogg.gettergod.se

 

ostbutiken.se
gudagott.eu
gardsnara.se/kalender
gastronomiskasamtal.se
foretagarna.se

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.