GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, VÄRLDEN

Hippo & Bees i Brunei – Hälsoglass med Honung

 

I dagarna öppnade en alldeles ny och spännande glassbar, Hippo & Bees,Food Arena i Seri QLap Mall i Brunei i Malaysia. Enligt tidningen the Brunei Times erbjuder Glasscaféet är det första i Brunei som erbjuder glassälskande bruneiianerna Korean style organic honeycomb soft serve ice cream. Hippo & Bees delikata ”hälso-mjukglass” är gjord av bland annat australisk ultrafärsk honung – faktiskt med hela bihonungskakor – , ekologisk mjölk, mineralsalter från Bario Highland, Sarawak och såklart väldigt lite vanligt socker.

Kanske är det för att ganska söta glassdesserter är väldigt populära i Brunei eller så är det för att vi bara använder bra råvaror och ingredienser som är bra för hälsan eller så är det kanske för att våra glasser är ovanligt lyckade kombinationer av godhet, godsaker och goda saker. Dessutom är det glassen väldigt god. Honung används ju mycket i naturläkemedel men även i matlagning.
Man har under de senaste åren märkt att medvetenhet kring kost, ingredienser och tillsatser i maten och därför är Hippo & Bees extra glada och stolta över att kunna erbjuda riktigt hälsosamma alternativ åt sina gäster.
Ett perfekt ställe att känna sig väl omhändertagna på samtidigt som du njuter av god glass, genuina smaker och myser tillsammans med dina vänner och familjen.

Hippo & Bees har ungefär 16 olika smaker och däribland lyser Affogato, Dark Knight, Honeycomb, frozen Cheesecake, Schwarzwald, Popcorn, Marshmallow och Macaroon starkt på menyn.

Hippo & Bees
Food Arena, Seri Q-Lap Mall
Groundfloor
Kpg. Kiulap Commercial Area
Bandar Seri Begawan
Brunei

Öppettider
mån – fre:
10:30 – 22:00
lör:
10:30 – 00:00
sön:
10:30 – 22:00

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.