GlassAkademin.se – Recept, Ställen & Maskiner

Okategoriserade

Vem blir årets vinnare i the Ice Cream Wars Championship 2016

Idag den 9e januari är Ice Cream Wars! Deltagarna skapar nya smaker och specialutföranden under dagen och tillsammans med alla medtävlande och andra glassugna besökare.

Tävlingseventen är såklart mest välbesökta men det händer mycket mer under dagen än tävlingarna som involverar flera regionala och globala företag i kulinariska, kreativa och lekfulla tävlingar i huvudgrenen: Glass. Alla besökare och deltagare får prova nya smaker och rösta fram sina favoriter och när 75% av besökarnas röster summerats med Foodie Fan Panelens 25% bestäms och kröns till slut årets vinnare the Ice Cream Wars Champion of 2016.

Foodie Fan Panelen röstar även fram årets utmärkelser i delgrenarna: Kreativitet, Lekfull tävlingsanda, och Sportsmannaanda.

Det är omfattande engagemang som utmärker alla de tävlande lagen som börjar arbetet inför eventen månader i förväg. De skapar teman, dekorationer, displayer, lagets kläder och lobbar fans och investerare. Även om det är mitt i vintern så pulserar lokalerna av deltagarnas och besökarnas gemensamma passion för glass. Det skapar nästan en elektrisk atmosfär i Da Vinci Science Center lokaler.

Be there or be square – eller förbered dig till nästa års Ice Cream Wars Champion!
Ice Cream Wars Champion
Da Vinci Science Center
Allentown
Philadelphia
USA

P: 484.664.1002
D: 3145 Hamilton Blvd. Bypass, Allentown, PA 18103
H: Mon.-Sat., 10 a.m.-5 p.m.; Sun. 12-5 p.m.

mer info på: mcall.com

Rekommenderas