GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, NYHETER, STOCKHOLM

GELATERIA AMORE – Den mest kärleksfyllda gelaterian i Sverige!

 

Efter det att Miro och Dragana var i Venedig och fick smaka den allra bästa gelaton som finns att få satte de ribban högt och bestämde sig att ta ta steget och öppnade Gelateria Amore. Efter några kurser, tillverkning och testförsäljning av deras egna gelato fick de fantastiskt fint gensvar. Därefter har allt bara blivit ännu bättre än vad vi någonsin hoppats och drömt om berättar Miro.

Enligt honom är det ganska stor skillnad mellan hemgjord italiensk glass och traditionellt gjord svensk glass. Gelaton som de gör hos Amore innehåller ekologisk mjölk, vatten och riktig frukt medan svensk glass vanligtvis är gräddigare och innehåller mycket mer fett men oftast också en hel del luft. Det är därför Miro och Dragana gör gelato med omtanke och mycket kärlek och det vill man ju dela med andra eller hur? Och det är därför det blir allra bäst gelato hos det kärleksfyllda Gelateria Amore, Kärlekens glassbutik! Besök dem i Stockholm på Långholmsgatan 5 i Hornstull!

Mango (Pakistansk)
Bourbon Vanilj (100% frön från Madagaskar)
Apelsin
Jordgubb
Blåbär
Kokos
Choklad på belgisk Callebaut

Amarena (Körsbärslikör)
Limoncello (Citronsorbet)
Lakrits och hallon
Kinder Bueno
Toffifee
Malaga (Rom&russin)
After Eight

Hos Gelateria Amore är det inte bara gelato… Du kan beställa catering och de fixar även takeaway och i caféet finns också bland mycket annat även smörgåsar, belgiska Våfflor med tillbehör och naturligtvis även glasstårtor – gjorda med alldeles speciellt kärleksfull gelato. De skapar din perfekta glasstårta i alla storlekar med specialbeställda motiv för alla tillfällen och levererar till hela stor-Stockholm! Så varför inte bjuda på en glasstårta till bröllopet, studenten, babyshowern eller födelsedagen?

Gelateria Amore
Långholmsgatan 5
117 33 Stockholm
Öppettider
Mån-Lör 12-20
Sön 12-18
08-30 42 70
info@gamore.se

gamore.se

facebook.com/gelatoamoresthlm

 

Rekommenderas