GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

KONDITOR, NEWS, NYHETER

Lakritsfestivalen 2024 + Vårfestivalen + Streetfoodfestivalen = 26-27 april

Årets Lakritsfestival är en del av årets Vårfestivalen och StreetfoodfestivalenMagasin 9 i Frihamnen i Stockholm. Under 26-27 april trängs glatt folk men lakrits, delikatesser och street food…
och säkert finns det en och annan glass på festivalerna också!

Biljetter köper du på www.nortic.se/ticket/event/51827

Lakritsfestivalen 2023 blev av olika anledningar inställd.
För nyheter och uppdateringar? Kolla här, https://www.facebook.com/streetfoodfestivalen

Har du fler frågor eller funderingar?
Vänligen mejla till info@lakritsfestivalen.se

LAKRITSFESTIVALEN 2024
Lakritsfestivalen är Sveriges mötesplats för lakritsälskare sedan 2009, en fest fylld med goda smakupplevelser, spännande aktiviteter och ny kunskap om lakrits. Nästa lakritsfestival äger rum på Vårfestivalen fredag-lördag 26-27 april 2024 på Magasin 9 i Frihamnen i Stockholm tillsammans med Delifestivalen samt det bästa från Streetfoodfestivalen.

Öppettider:
Fredag 26 april 11-22
Lördag 27 april 10-22

Vårfestivalen – Årets godaste mat- och dryckesevent. En ny mötesplats tillsammans med Delifestivalen och det bästa från Streetfoodfestivalen med DJ, barer, matlagningskurser, öl- och vinprovningar, tävlingar, profiler och det bästa från de tre festivalerna som skapar en ny och spännande upplevelse. Vin, Hantverksöl, Bubbelbar, Drinkar, Fisk- och skaldjur, Charkuterier, Korvar, Ostar, Hantverksglass, Konditorvaror där  årets Nationaldagsbakelse utses, Choklad, Efterrätter och så förstås Lakrits i alla dess former!

Årets Nationalbakelse
Sex av Sveriges främsta konditorer kommer tävla om att skapa en ny och spännande konditorbakelse som ska etablerar sig i svenskarnas hjärta under namnet Årets Nationalbakelse. Förutom Sveriges främsta konditorer består juryn även av Sarah Sjöström, Erik Widegård och Steffo Törnquist med flera. Prisutdelningen äger rum fredag 26 april kl. 13 på scenen.

Läs mer om Vårfestivalen på www.varfestivalen.se

Köp din biljett här!

Rekommenderas