GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

NEWS, STOCKHOLM

OOO – Triple Oh! Ice Cream

 


Äventyrslystna stjärnkonditorer och smaksäkra matmästare bjuder och experimenterar nya glassupplevelser utöver det vanliga på ”Oh!-Oh!!-Oh!!! – Triple Oh! Ice Cream.

Det slår gnistor i glassköket där passion och kreativitet och naturliga råvaror är de nyckelord som givetvis betyder mest. Alltid med smak, textur och läckra ingredienser i fokus. Överraskningarna duggar tätt och gigantiska doser av allt detta gör att Triple Oh! Ice Cream landar tungt på kartan – i Stockholm, Sverige och Världen.

Tills vidare sker produktionen som c/o BAGERIET BAK i Hökarängen – och under hela sommaren finns OOO – Triple Oh! Ice Cream som pop-up pi det härligt gröna ROSENDALS TRÄDGÅRD och HERBARIUM för att i höst/vinter 2023 öppna på fast adress i centrala Stockholm. Målet är att ge magiska vuxenglassupplevelser – hela året runt!

Glassmästare @pastrybyjoellindqvist och VD Daniel Sjöstrand söker fler kollegor! Ring dem, maila dem och skicka ditt CV med en kort motivering till daniel.sjostrand@ooo.se eller ring 070-7992633


DET ÄR OH:et I GLASSEN SOM GÖR DET!!

OOO – TRIPLE OH! ICE CREAM
Nybrogatan 23
Stockholm, Sweden
08-664 40 00
danielsjostrand@ooo.se

www.ooo.se
facebook.com/tripleoh.icecream
instagram.com/ooo.icecream

Rekommenderas