GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

EUROPA, GLASSTÄLLEN, NEWS

Gelato Ladies – i Tallinn

 

Italiensk gelato hos Gelato Ladies i gamla stan i Tallinn! Solklart gör de gelato på plats, alltid färsk och av de bästa råvaror som finns att få.

Gelato Ladies tar sina arbetuppgifter som ett kall och ett äventyr. Att tillverka speciell handgjord gelato varje dag av färska ingredienser högkvalitativa, naturliga och säsongsmässiga råvaror från noga utvalda leverantörer.

Förutom smakupplevelsen och mycket god glass erbjuds gästerna även en trevlig och vacker cafémiljö. Caféet i gamla stan har blivit en gemytlig mötesplats för vänner och familj. Under sommarsäsongen finns det även en terrass framför huset som hela familjen trivs på med hundar, barn och glasstokiga män.

Under senare år har även veganubudet ökat och numera finns det alltid något i diskarna som tillfredställer kundernas alla önskemål. Men visst det det en hel del annat i caféet också. Gott kaffe till exempel.

Givetvis går det att beställa, ta med hem glass och till och med få glassen hemkörd eller till din arbetsplats med hjälp av #wolt-kurirer.

Gelato Ladies
Uus 28
Tallinn
m.me/gelatoladies
Ring +372 501 2618
info@gelatoladies.ee
instagram.com/gelatoladies
ÖPPETTIDER
11:00–21:00
info@gelatoladies.ee

Rekommenderas