GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, USA

the Chinatown Ice Cream Factory i New York

 

Mitt i New Yorks China Town finns the Chinatown Ice Cream Factory. Där har familjen Philip’s döttrar Christina och Katherine fört traditionerna vidare på samma sätt som familjen gjort i 28 år. De har utvecklat nya glass-smaker och förbättrat de gamla och förgyllt de amerikanska smakerna med sin speciella kinesiska twist på ingredienser och kombinationer. Om det så skulle vara tillsammans med Jack Nicholson så blir Chinatown aldrig vara fel och får man då god glass också så är det ju ett måste, eller hur? Med smaker som:Don Tot, Chinese Egg Custard, Durian, Stinky Fruit, Ginger, Green Tea, Lychee, Rainbow Cookie och Chocolate Bacon blir det jus svårt att låta bli.
Chinatown Ice Cream Factory är ett ställe som är väl värt ett besök när du ändå är i krokarna – eller varför inte bara därför?

Flera fina utmärkelser har de fått också och bland annat finns de med i Citysearch Winner for the Best Ice Cream in NYC, Recipient of the Zagat Award of Distinction, NY Resident Winner for Best Ice Cream och Village Voice Best of NYC Winner.

the Chinatown Ice Cream Factory
65 Bayard St New York, NY 10013
Phone: (212) 608-4170 (757) 752-8696
Öppet alla dagar 11.00 – 22.00
chinatownicecreamfactory.com

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.