GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

SKÅNE

Conditori Fantasi och Darins Bageri

 

Conditori Fantasi och Darins Bageri bakar bröderna Magnus & Johan bröd, bullar och tårtor enligt gamla traditioner, nytänkande och kreativitet men de gör även Glass på italienskt vis, nämligen Gelato. Kondiset och bageriet Fantasi/Darins började redan sommaren 2009 med glasstillverkningen och sedan har det bara rullat på.

Magnus & Johans gelato görs främst på mjölk i kombination med grädde och  finfina råvaror. Tanken med att göra gelaton så kompakt som möjligt för att kunna ge en så stor smakupplevelse som det bara går. Sortimentet är stort och variationen stor.

Bröderna utvecklar även recept & ideér för glasstårtor, glassberg, glasspraliner, takeaway tråg & bägare och andra produkter som de kommer att satsa mer på under vinterhalvåret. Smakerna byts kontinuerligt ut i diskarna men flera populära smaker finns oftast alltid kvar ändå – som Cookie, Jordgubbsorbet & Dolce Latte.

Även om glassen ibland tycks vara i centrum under sommarens bästa dagar så finns det mycket mer än bara gelato och strutar hos Conditori Fantasi för  givetvis finns det allt annat och lite till som hör gedigna och historiska kondis till. Gott kaffe, gräddtårtor, bakelser och goda mackor och mycket mycket mera.

Conditori Fantasi
Vendesgatan 3
29153 Kristianstad
044-212010
conditorifantasi.se

Darins
Östra storgatan 36
29131 Kristianstad
Tel: 044-212010

Öppettider
mån-fre: 06:00 – 18:00
lör: 07:00 – 17:00
sön: 08:00 – 16:00

Rekommenderas