GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, Ö-SVERIGE

GlassMagasinet i Visby

 

Glassmagasinet är Sveriges största glassbar. Nu äntligen närmar vi oss vintern med Stormsteg och till mitten av december så kommer Glassmagasinet och Waynes att hålla öppet fram till julhelgen. Passa på och sprid detta vidare och dela denna otroliga nyhet. De håller öppet och kommer enbart servera hemgjord Gelato samt lite andra favoriter som Saffranspepparkaka, Nutella, Polka och Caramel och 20 andra ursmarriga gelato och sorbetsmaker!

Normalt har Glassmagasinet imponerande 130 olika smaker i diskarna och tillverkar även mycket glassutbudet själva, bland annat den mycket populära Svarta Salta Lakritsglassen. Till midsommar gjordes den lite udda smaken Sillglassen och under medeltidsveckan överraskade de med en Gotlandsdrickesorbet. Vad de blir i år det får vi bara gissa än sålänge. Glassmagasinet samarbetar även med Sia-glass, GB, Lejonet & Björnen, Ben & Jerrýs, Guteglass.

Johnny och Maj-Britt har drivit upp Glassmagasinet sedan sommaren 1995 till det fantastiska koncept som det är idag 2012. 1999 började Johnny och Maj-Britt även att tillverka egen glass efter Italienskt recept och De började med bara 18 smaker första sommaren. Deras måtto är att Gräddglass ska göras av äkta grädde. Sorbet ska vara fri från mjölk och fett. Därför använder de bara råvaror av högsta kvalitet och väljer helst produkter från naturens eget skafferi; mjölk, bär, nötter, choklad och havre.

Glassmagasinet
Skeppsbron 12 i Visby hamn
62157 Visby
072-938 28 44

för öppettider under höst och vinterhalvåret kolla på webbsidan(länk nedan och Glassakademins Facebooksida för nyheter…
andreas-bmw@hotmail.com
glassmagasinet.se

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.