GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSMASKINER, NEWS

Musso Lussino 4080

 

Glassmaskiner från Musso tillverkas på fabriken i Mortara i Lombardien och betraktas som något av det bästa inom kompakta glassmaskiner för professionellt bruk. Den omåttligt proffsiga Musso Lussino 4080 är glassmaskinen som naturligtvis klarar det mesta. Men det är inte bara gedigen teknik och lyxigt utförande som gör att man önskar sig en Musso Lussino. Musso Lussino är i stort sett oförändrad under nästan 40 år, det är tal om kompromisslöst vacker och enkel design, som förtjänar att stå framme i köket.

Maskinen är utrustad med inbyggd mekanisk timer och är ytterst lätt att använda, den har en driftssäker kompressor och en mycket kraftig motor, som bara kör och kör vidare, när konkurrenterna sedan länge har lagt av. Musso Lussino är väldigt lätt och enkel att rengöra, eftersom hela toppstycket och skålen är utformad i ett stycke stål utan skarvar – även omrörarvingen är tillverkad av stål, så den kan också tåla hårt bruk.

Efterfrågan av Musso´s maskiner överstiger fabrikens produktionskapacitet och på moccabar.se känner de av det stora intresset från att allt fler kunder efterfrågar maskinen och kämpar febrilt för att få hem fler. Men då det är en klassisk och stabil maskin gjord efter italienskt manér och kvalitetskrav så då får det helt enkelt ta den tid det tar. Men det är alltid värt att vänta lite, lite extra på något som man verkligen önskar sig, eller hur?
Pris 10 000:-  hos kitchenlab.se

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.