GlassAkademin.se – Recept, Ställen & Maskiner

MALMÖ, NEWS, TILLBEHÖR

The KitchenLab

 

The KitchenLab riktar sig till både proffs- och amatörkockar och erbjuder 8 000 noga utvalda produkter från 2 00 tillverkare. Bland våra köksredskap hittar du bland annat sous vide, sifon och molekylär gastronomi till rökpistol, rökskåp och glassmaskin. Vi har ett stort utbud av kaffekvarnar och kryddor samt grillar och baktillbehör. Oavsett vad du söker till köket lär du hitta det här!

Vi är specialiserade på matlagning och på att hjälpa dig hitta den utrustning du behöver för att du skall lyckas i ditt kök. Bland våra återkommande kunder räknar vi såväl hemmakockar och matentusiaster som nästan varenda topprankad svensk restaurang, en handfull av Årets Kock-vinnare samt de flesta av Kocklandslagets medlemmar. Dessutom är vi stolta sponsorer av både Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget.

Här hittar du det mesta som behövs till köket – men naturligtvis även några av de finaste glassmaskiner som finns på marknaden.

FULLBOKAD!! På Onsdag den 30e maj är det dags för glass-skola med Alexander Haglund från Marstrand. Det är såklart redan fullbokat – men kanske kommer det fler tillfällen och liknande events ho KitchenLab. Alexander är en av Malmös främsta krögare. Efter att ha jobbat på västkusten har han också varit i Frankrike och på Filippinerna innan han nu landat i Malmö. Som medlem av Culinary Team West of Sweden var han med och tog hem silvermedaljen i Culinary Olympics 2016. Till vardags kan ni njuta av hans rätter på Catering Gourmet.

Ni som har bokat så startar de kl 18:00 i KitchenLabs butik på Storgatan 24 i Malmö. Tiden för kursen är cirka 1,5 timmar. Pris 400 kr – men är redan FULLBOKAD!! 
För frågor, kontakta Sam på 0733 26 84 63.

Ni som tycker er känna igen lokalerna och adressen så låg faktiskt Te & Kaffehuset precis på samma plats som KitchenLab gör nu. Det finns gott om kaffeprylar, bönor, té och bryggare fortfarande. Skillnaden är egentligen att det finns så mycket mera än bara det numera – och mer ska det bli!

KitchenLab
Storgatan 24
211 42 Malmö

söndag Stängt
måndag – fredag 10–18
lördag – 10–16
Telefon: 040-23 92 20
kitchenlab.se
instagram.com/kitchenlab.se
facebook.com/KitchenLab.se

(bilden med Roberto Dell’Aquila är från KitchenLabs Stockholmsbutik där knivutbudet är massivt. Det går naturligtvis att beställa det mesta till malmöbutiken också.)

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.