GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN

Lily & Hannas Rawfood Ice Dream

 

Lily & Hannas Rawfood Ice Cream är allt det där man kan önska med en av de godaste glasserna på marknaden! Lily & Hanna säger givetvis ”Ja!” till fantastisk glass full av underbar smak och krämighet med de bästa upptänkbara ingredienser som kan erbjudas i en ekologisk, Vegan, glutenfri och mjölkfri glass. Som extra plus är den rawfood (det vill säga inget i glassen är upphettat till över 42 °C). Lily & Hanna jobbar hela tiden för hållbarhet och undviker helt onödiga tillsatser som kemikalier, raffinerade ingredienser, animaliska produkter, socker, mjölk och gluten. Resultatet är en hel värld av Supergod Rawfood glass.

Idéen till Lily & Hannas Rawfood Ice Dream föddes när Hannas dotter Lily, som älskar glass, fick rådet av en läkare att sänka sitt intag av animaliska fetter. Eftersom bägge älskar glass började Hanna undersöka möjligheterna i att göra en hälsosam och läcker glass. Resultatet har blivit succén Lily & Hannas Rawfood Ice Dream.

Alla ingredienser är av högsta kvalitet  och ekologiska. Glassen tillverkas utan vanligt socker och är sötad med nektar från kokosblommor. Det är en nektar som har lågt värde i glykemiskt index, den är full full av näringsämnen och ger dessutom en läcker toffee-liknande smak. Glassens krämighet kommer från frisk färskpressad kokosolja samt friska cashewnötter. Glassen är helt fri från kemiska tillsatser, animaliska tillsatser, gluten och raffinerade ingredienser. Beredningen av glassen sker med stor omsorg och utan uppvärmning av ingredienser. Det är så man bibehåller ingrediensernas naturliga egenskaper och näringsämnen bevaras.

Lily & Hanna´s Rawfood Ice Cream finns på massor av försäljningställen runt om i Sverige och även på flertalet ställen i Nederländena. Vi på GlassAkademin förmodar att det bara kommer att blir fler och fler ju närmare sommaren vi kommer.

Lily & Hannas Rawfood Ice Cream finns i sju läckra smaker :
Fudge Truffle Heaven – Superlyxig len mjölkchokladglass (fortfarande gjort med raw vegan ingredienser, så ingen komjölk i så klart) generöst fylld med ljuvlig chokladtryffelsås.
Divine Salted Mocha Caramel – Gräddig, krämig kaffeglass fylld med underbar salt karamellsås med en touch av espresso.
Happy Strawberries & Dream – En ljuvligt gräddig jordgubbsglass, laddad med äkta sommarkänsla och 30% ekologiska jordgubbar.
Lemon Cheesecake Joy – En frisk och fräsch citroncheesecakeglass med färskpressad ekologisk citronjuice och en gnutta havssalt för extra cheesecakekänsla. Kallpressad kokosolja och cashewnötter ger den underbara gräddigheten.
Chocolate Love Energy – en tjusigt intensiv chokladglass.
Cinnamon & Cardamon Spice Delight – en krämig och nostalgiskt kryddad glass.
Crème Caramel Coconut Bliss – en härligt krämig glassdröm med äkta vanilj från Madagaskar

 

Lily & Hanna’s Rawfood Ice Dream
Drottningvägen 5a
181 32 Lidingö
0709 782 762
hanna@lilyohanna.se
facebook.com/lilyohanna
instagram.com/lilyohanna

www.lilyohanna.se

Flera ställen runt om i Sverige och faktiskt i nästan hela Europa finns återförsäljare och Café som serverar Lily & Hannas Rawfood Ice Dream. Kolla in senaste nyheterna och ställena på Facebook, Instagram och naturligtvis Lily & Hannas webbsida.

 

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.