GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSMASKINER, NEWS

Nemox Gelato Pro 1700 UP

 

Den svarta Gelato Pro 1700 UP är den mest fantastiska och supercoolaste kronjuvelen bland alla glassmaskiner för hemmabruk. Med sin styrka, stabilitet och rejäla design är Nemox maskinen det som glassälskande människor brukar få något lite extra längtansfullt i blicken av. Kanske är det inte så märkligt ändå för med den här glassmaskinen blir allting så mycket, så mycket lättare. Det är inte bara det att du med lätthet svänger ihop några portioner utsökt glass, det är så mycket mer. Men bara det att kunna göra cirka ett kilo glass på 20 – 30 minuter borde vara det som gör ett köp legitimt.

När glassen gått klart så håller maskinen den i rätt temperatur tills man är sugen och middagen avdukad, hunden är rastad och gästerna börjar se lite smått glassugna ut. Det är naturligtvis också det att Gelato Pro 1700 är så himla tjusig. Som juvelernas juvel – som en Black Diamond.

Nemox brukar som bekant göra riktigt stabila och gedigna maskiner och såklart är Nemox Gelato Pro 1700 inget undantag. Den har utrustats med ett särdelses gott kylsystem vilket gör att tillverkningsprocessen snabbats upp  – glassen blir klar på 15 till 25 minuter, och valfriheten mellan automatläge och manuellt läge blir ytterligare själ till att önska sig en Nemox.

Nemox Gelato Pro 1700 Up
Tar bara lite plats, måtten är 265x385x220mm
Väger 12,5 kilo
180 watt
Cirka 1 kilo (15-25 minuter)
levereras med en fast och en löstagbar bunke som vardera rymmer 1,7 liter.
Finns Svart, vit och röd

Pris 11 517 :- kr hos Cervera.se

Rekommenderas