GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSMASKINER

Sage BCI600UK – The Smart Scoop

 

Glassmaskinen Sage ger dig flera möjligheter att göra supergod glass, sorbet och frozen yoghurt. Sage är tjusig och har omnämnts som stabil, tålig och till och med lätt att rengöra. Den sägs vara en fröjd att jobba med i köket och det är nästan bara du själv som sätter gränserna för hur långt du vill ta din skaparglädje.

Med maskinen gör du 1 liter glass, sorbet eller frozen yoghurt åt gången. Eftersom maskinen har en kompressor kan du scoopa upp glassen när den är klar och göra ännu mera glass. Låter du maskinen vara igång så håller sig glassen kyld i 3 timmar. Maskinens hela 12 automatiska och manuella program ger dig flera val och möjligheter att välja mellan olika konsistenser glassen. Maskinens LCD-skärm visar hur du kan ställa in hur du ha din glass. Med förprogrammering och val av inställningar till att göra gelato, frozen yoghurt eller sorbet. Att göra 1 liter glass tar ca 30 min.

Att Hestor Blumenthal har något med marknadsföringen av maskinen har troligen inget alls att göra med att den fått fina betyg och beröm. 😉

Specifikationer:
Effekt: 200W.
Mått: H35 x B33,5 x D47 cm.
Material: Rostfritt stål.

4 999:- kr hos Cervera.se

Rekommenderas