GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, MALMÖ, NEWS, NYHETER

Augusta Glass

 

Augusta Glass! Utsökt klassisk glass och smakfull retrodesign! Det fullkomligen dignar av alla sorters glass och olika sorbeter med smaker av alla det slag och som gäst vill man ju prova allt. Men bara lugn, det finns allt man kan tänka sig och mycket, mycket mer. Alltid 32 olika sorters glass. ALLTID!

Alla har ju som bekant sina egna favoriter och smakkombinationer. Prova dina egna favoriter och hitta nya, men Missa för all del inte den extraordinärt läckra och goda äppelsorbeten. Tillsammans med Augustas lena vaniljglass skickas du iväg i drömska smakminnen och stunder tillsammans med mormor i en stilla sommarträdgård.

Man blundar, njuter och upptäcker att Augusta Glass är magiskt. De har allt vad man kan önska och mer därtill – allt samlat under samma tak.

På Augustas websidor kan man boka events för hela familjen, kompisarna eller kalas för både barn och vuxna. Alla kan till exempel få prova på hur det är att göra egen glass i de mysiga lokalerna.

Augusta Glass
Limhamn (har öppet året runt)
Järnvägsgatan 28
216 14 Limhamn
Malmö, Sverige
Öppettider, alla dagar: 11:30-20:30

Augusta Glass
Kaj 306 (öppet under sommarhalvåret. Se Augustas websidor och sociala medier)
Beijerskajen 2
Limhamn

Tlf.: 076-038 9183
info@augustaglass.se

Beställ literslådor: 0,75 l, 1 l, 1,5 l eller 2 l – glasstårtor, boka barnkalas, champagnesorbet, glassvagn eller en hel glassdisk till eventet, barnkalaset eller 75 årsfesten!
Naturligtvis finns det även presentkort.

facebook.com/augustaglass

instagram.com/augustaglass.se

Rekommenderas