GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

NYHETER, REPORTAGE

Brobergs – Njutning & Stil & Glassrecept

Brobergs grundades år 1881 i Göteborg och sedan dess har de öppnat en butik i Stockholm och nu i våras även en butik i Malmö.

Brobergs har är allt från exklusiva pennor från Mont Blanc och Caran dAche, manschettknappar från Skultuna , rakborstar och mycket annat. Men det är naturligtvis cigarrer, pipor och tobak som utgör det största sortimentet hos Brobergs. Det är många minnen som gör sig påminda när man har med tobak att göra berättar Peter Everlöf i Malmöbutiken. oavsett om man är en cigarr eller pip-puffande livsnjutare och söker en speciell tobaksblandning eller om man bara är det minsta lilla intresserad så är Brobergs ett eldorado vad det gäller dofter och smak. Brobergs Rekommenderas Starkt av oss på GlassAkademin. Några rökverk som matchar efterrätter och glass föreslår Peter bland annat Bella Vanilla som är smaksatt med finaste vanilj från Madagaskar och Moontrance som är smaksatt med exotiska frukter, vanilj och honung från Hawaii.

*

Vad har då allt detta med rökverk, cigarrer och puffande med pipor att göra med glass? Jo, det ska jag såklart berätta. Det har kommit till redaktionens kännedom att det finns ett flertal recept som inbegriper cigarrer, tobak och glass. Jodå, du läser rätt, för Glassrecepten finner du här på GlassAkademins sidor och känner du att det här var någonting precis på pricken av vad du är nyfiken på? Ja, då vet du var du ska vända dig för att få hjälp med tobak och cigarrer. Glassen då? Den gör du ju själv. Enligt recepten som följer på länken här.

Jo, en sak till. När du valt att göra glass med cigarr i, så glöm inte att maila in dina bilder och berätta om hur du gick tillväga, hur det smakade, vad dina vänner tyckte. Smokey!?! J.

brobergs5

Brobergs
Njutning & stil sedan 1881
Triangeln, S.Förstadsgatan 41

Öppettider:
Mån-Fre 10-20
Lör 10-17
Sön 10-17

Tel: 040-643 01 31


 

 

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.