GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, SVERIGES MITT

Glad Påskglass på Gårds-Glass i Leksand

 

Äntligen Påsk! Gårds-Glass Leksand hoppas precis som  vi på härligt väder och självklart mycket glass! De hälsar att en gammal favorit äntligen är tillbaka i deras Gårdsbutik – men bara under påsken. Såklart handlar det om Vaniljglass med Hemmagjord Ägglikör! Passar perfekt till påskbordet och de har dessutom gjort ägglikören själva i år! Smaskens! Den hemmagjorda Ägglikörglassen finns enbart i Gårds-Glass Leksand egna Gårdsbutik och alltså inte i någon matvarubutik.

Glid iväg till Gårds-Glass Leksand och köp ooootroligt god glass och passa även på att köpa nötköttsfärs och stekar!
GLAD PÅSK!

Hos Gårds-Glass i Leksand i Hälla gör man glass som är gjord på naturliga råvaror, grädden och mjölken kommer från kossorna på gården. Äggen kommer från intilliggande bönders produktion. Närodlat och bär från bönderna runtomkring är självklara ingredienser i Leksands godaste glass.

I gårdsbutiken säljs glass i förpackningar  om 100 ml och 500 ml och vissa dagar säljs det också kulglass. Önskas större förpackningar så ordnar man det också. Bland omkring 20 olika smaker erbjuds bland annat jordgubbsglass, Lakritsgräddglass och Vit choklad med rippel av Rabarber-jordgubbssorbet.

Gårds-Glass i Leksand

Hälla Osträngsgattu 28

Leksand

Sweden

Öppettider

mån – sön: 08:00 – 20:00

076-838 74 97

info@gardsglassleksand.se

gardsglassleksand.se

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.