GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, N-SVERIGE, NYHETER

Glassbaren i Bräcke

 

Glassbaren i Bräcke har egen tillverkning av Italiensk Gelato och använder givetvis ekologisk mjölk, grädde och naturliga smaker. De har givetvis inga ägg heller i men åt de laktosintoleranta finns det också ett trevligt utbud av olika sorbeter i diskarna. Och skulle det vara så att man inte gillar(!?!) glass så finns det även annat gott som är gjort med samma robusta glöd som allt annat hos Glassbaren i Bräcke. Är du stor-tédrickare, precis som de bakom diskarna på glassbaren, så finns det även massor att välja bland ur ett gediget sortiment och urval.

Sommar som höst och vinter är alla välkomna att njuta extra god gelato, ljuv sorbet och hembakade kladdkakor, utsökt kokkaffe från Gefle Kafferosteri. Slå dig ner bland yatzy-spelande fikakunder, gelatomumsande familjer och mysiga kokkaffevurmande par – sitt länge och väl och bara njuuut.

Glassbaren i Bräcke blev också Vinnare i Glass SM 2019! STORT GRATTIS! 

14 maj 2019 arrangerades Glass-SM där Sveriges bästa glassmästare utsågs i fyra olika tävlingskategorier. Totalvinnare och Sveriges Glassmästare 2019 blev Glassbaren i Bräcke, som drivs av Zorina Nilsson och Kenth Asplund. 

Glassbaren i Bräcke
Skolgatan 2
840 60  Bräcke

Idag 11:00 – 20:00
076-776 90 97
glassbaren@yahoo.se

Glassbaren på facebook

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.