GlassAkademin.se – Ställen, Recept & Maskiner

GLASSTÄLLEN, MALMÖ

LILLA KAFFEROSTERIET

 

Lilla Kafferosteriet ligger precis på hörnet av Baltzarsgatan och Kalendegatan – mitt i centrala Malmö. I det lilla 1600-talshusets flera rum och våningar finns allt som hör till ett väl renommerat café. Det rostas egenhändigt importerat kaffe, serveras goda smörgåsar, smarriga tårtbitar och naturligtvis även god glass från Olof Victors.

Beroende på väder och vind sätter gästerna sig ute eller inne på ovanvåningen, på den gröna innegården eller längs framsidans gatuplan. Olof Victors är representerat med kakor bakelser och bröd. Olof Victors representerar till och med glassutbudet hos Lilla Kafferosteriet. Glass med mustighet och genomgående fast karaktär i de smaker som finns att välja på. Ingredienserna är som allt från Olof Victors gedigen, genomtänkt kvalitet med ”äkta råvaror”, KRAV, närodlat och utan tillsatser. Med sådana grunder står Lilla Kafferosteriet stabilt i kvarterets historiska vingslag med mys och stort kompetens.

Under vinterhalvåret finns det inte någon glass att tillgå …men gott kaffe, smarriga bakverk och jättegoda smörrebröd och baguetter med både det andra och det ena.

Lilla Kafferosteriet
Baltzarsgatan 24
Malmö

lillakafferosteriet.se

Rekommenderas

Kommentera

You must be logged in to post a comment.